Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Parc Des Princes
Ibrahimovic en Cavani zijn helemaal klaar voor de partij tegen Anderlecht
Timothy Collard

Paris Saint-Germain kende zaterdag weinig problemen met SC Bastia. Steraanvaller Zlatan Ibrahimovic wees de Parijse club de weg met twee vroege doelpunten en daarna kwam Bastia nog maar weinig in het stuk voor.

De partij begon geweldig voor PSG. Zlatan had er duidelijk zin in en tekende na amper tien minuten spelen voor de 1-0. De bezoekers waren nog niet bekomen van de eerste goal, of daar was Ibracadabra al opnieuw. De Zweed trapte zijn vijfde van het seizoen tegen de touwen.

Na de pauze kwam PSG nooit meer in de problemen en ook onze landgenoot Gianni Bruno mocht gaan rusten bij Bastia. Cavani – na de rust de vervanger van Ibrahimovic – legde de 4-0-eindstand nog vast met twee doelpunten.

Paris Saint-Germain boekt zo een al bij al eenvoudige overwinning en legt de druk bij co-leider Monaco, dat zondag nog in actie komt.