Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Zuiderpark
Twente toch nog onderuit na knappe comeback
Timothy Collard

De teleurstelling zal groot zijn bij FC Twente. De troepen van Michel Jansen haalden op bezoek bij ADO Den Haag een 2-0-achterstand op, maar moesten zich alsnog gewonnen geven.

De wedstrijd tussen ADO en Twente was er één met twee gezichten. Voor de pauze viel er bitter weinig te beleven, maar tijdens de pauze moeten de coaches van beide teams serieus tekeer gegaan zijn.

Meteen na de pauze zat de vlam al in de pan: Bakker opende de score voor de thuisploeg en amper vier minuten later verdubbelde Gouriye de score. Twente knokte echter terug en twintig minuten voor tijd tekende Castaignos voor de aansluitingstreffer.

De angst sloop in de ploeg bij ADO en daar profiteerden de bezoekers van. Roberto Rosales (ex-AA Gent) prikte de gelijkmaker tegen de touwen en Twente had een punt beet. Maar dat was buiten van Duinen gerekend, die er enkele minuten voor affluiten 3-2 van maakte.