Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Britannia Stadium
Stoke en Liverpool maken er een prachtig schouwspel van

Stoke City en Liverpool besloten de Engelse voetbalnamiddag in stijl. Het was een wedstrijd om duimen en vingers van af te likken. De bezoekers wonnen, met dank aan Luis Suarez.

Na vijf minuten zorgde een eigen doelpunt voor een vroege voorsprong voor Liverpool, op het halfuur zorgde Suarez met zijn 21e van het seizoen voor een dubbele marge.

Wie dacht dat het daarna appeltje eitje zou gaan worden voor Liverpool, kwam bedrogen uit. Via Crouch en Adam stond het al bij de rust opnieuw gelijk.

De bezoekers kregen snel na de koffie een strafschop, die Gerrard feilloos wist om te zetten. Suarez zorgde op aangeven van Sturridge opnieuw te scoren. Die Sturridge zette uiteindelijk ook de eindscore (3-5) op het bord, nadat Stoke nog even was terug gekomen.

In de stand hangt Liverpool voorin zijn wagonnetje aan de leiderswagen, Stoke staat in de grijze middenmoot.