Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Parc Des Princes
Franse klassieker is prooi voor PSG

PSG heeft de Franse klassieker gewonnen tegen Marseille. Het had uiteindelijk niet al te veel moeite met L'Olympique, al duurde het lang voor de trein kon vertrekken.

Marseille is momenteel het nummer 5 in de Franse competitie, dus geen klein bier. Nouja, de Zuid-Fransen staan momenteel wel al op 21 punten van leider PSG. De Parijzenaars hebben zich door de 2-0 zege alweer wat verder weten weg te werken van de concurrentie: Monaco liet punten liggen eerder dit weekend en volgt nu op acht eenheden.

Voor de rust werd er niet gescoord in de lichtstad, maar meteen na de koffie was het wel prijs. Het voorbereidende werk was van Zlatan Ibrahimovic, Maxwell pakte het cadeautje dankbaar aan.

Tien minuten voor tijd was de wedstrijd beslist, na een doelpunt van Cavani op aangeven van van der Wiel. Een mooie en belangrijke overwinning dus voor PSG.