Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 5
Stadion: Bosuil
Antwerp bekert verder en ontmoet Zulte Waregem

In de Beker van België moest er nog een wedstrijd worden gespeeld. Daarin bleek Antwerp te sterk voor Seraing: 3-1. In de zestiende finales wacht Zulte Waregem.

Antwerp begon heel vinnig aan de wedstrijd op een behoorlijk goed bespeelbaar veld, maar een tegenaanval deed de thuisploeg meteen pijn: 0-1. The Great Old bleef niet bij de pakken zitten en maakte met een beauty door Van Steenkiste gelijk. Dat was meteen ook de ruststand.

In de tweede helft moest Seraing met tien verder na rood van de doelman. Penalty en 2-1 voor de thuisploeg via Khiter. De bezoekers hadden geen extra doelman bij en zo moest een speler in doel plaatsnemen. Amper tien minuten later pikte ook Guvenc zijn doelpuntje nog mee en zorgde zo voor de eindstand. Antwerp naar de zestiende finales, waar Zulte Waregem wacht.