Datum: 22/11/2014 18:00
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Stade du Pays de Charleroi

Charleroi - Anderlecht (Jupiler Pro League 2014/2015)

Wedstrijd van Speeldag 16 uit de Jupiler Pro League 2014/2015 tussen Charleroi en Anderlecht.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+1
Het enige dat Anderlecht er tegenover kan stellen zijn enkele wanhoopsdaden.
88
De wedstrijd kabbelt dood. Kitambala is er nog even dicht bij.
84
Vervangen Clément Tainmont
Ingevallen Jessy Gálvez López

83
Anderlecht nu toch eens via Cyriac. Het leidt tot een corner.
77
Vervangen Neeskens Kebano
Ingevallen Lynel Darcy Kitambala

75
Anderlecht speelt een bijzonder ondermaatse tweede helft. De leider voetbalt nauwelijks een kans bij elkaar.
71
Vervangen Dieumerci Ndongala
Ingevallen Clinton Mata

70
 Gele kaart voor CĂ©dric FaurĂ©

70
De aanvallende inbreng bij Anderlecht heeft nog geen vruchten afgeworpen. De Brusselaars stevenen af op de tweede seizoensnederlaag.
68
Vervangen Anthony Vanden Borre
Ingevallen Andy Kawaya

67
 Gele kaart voor Frank Opoku Acheampong

64
Anderlecht weet van geen hout pijlen te maken na rust. Nieuw defensief geblunder levert voor de Zebra's een vrije trap op aan de rand van de zestien. Kebano krult het leer een meter over.
62
Charleroi benut eindelijk zijn uitstekende counters. Fauré vloert in twee tijden Proto.
62

Goal
Doelpunt van Cédric Fauré (Onbekend Onbekend)

58
Hasi gaat een eerste keer wisselen. Hij haalt Kljestan eruit voor Cyriac en brengt zo een extra aanvaller.
58
Vervangen Sacha Kljestan
Ingevallen Gohi Bi Cyriac

56
Charleroi laat op de counter de 3-1 liggen. Fauré verliest het overzicht om Anderlecht helemaal dood te doen.
52
Hasi stuurt Kawaya en Cyriac alvast naar de opwarming.
51
De eerste helft herhaalt zich. Paars-wit mag opnieuw aan de bak.
46

Goal
Doelpunt van Cédric Fauré (Neeskens Kebano)

18:49
Anderlecht heeft het zoals gewoonlijk niet makkelijk op Mambourg. Het kwam op achterstand via Tainmont, maar Mitrovic kon al snel gelijkmaken. Daarna waren de beste kansen voor de Zebra's.

Rust
Charleroi - Anderlecht: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
43
Fauré duikt op tussen de twee centrale verdedigers van Anderlecht, maar kopt naast.
38
Kebano trapt naast. De meeste kansen zijn wel voor de thuisploeg nu.
36
Een harde trap van Ndongala dwingt Proto tot een kattensprong. Hij duwt de bal weg onder de lat.
36
 Gele kaart voor Youri Tielemans

35
Charleroi neemt het initiatief over. Anderlecht staat met al zijn volk op de eigen helft.
28
Het tempo zakt nu toch wel een beetje.
27
Anderlecht heeft het spel wel vrij goed onder controle, maar heeft ook last van de kort opzittende Carolo's.
23
Kopbal Marcq op de paal!
Hola! Bijna stond het 2-1! Marcq kopt de hoekschop tegen paal. Anderlecht haalt opgelucht adem.
22
Charleroi heeft nu een corner te pakken.
18
Prima kans voor Praet! Hij kopt de voorzet van Najar nipt over.
18
Wat een wedstrijdbegin! Twee doelpunten die vielen na een misser van de tegenstander.
17

Goal
Doelpunt van Aleksandar Mitrovic (Onbekend Onbekend)
Amper 2 minuten na de achterstand zet Mitrovic de bordjes alweer in evenwicht. Francois speelt de bal met de borst niet goed terug en Mitrovic is eerder op de bal dan Pennteau!
14

Goal
Doelpunt van Clément Tainmont (Dieumerci Ndongala)
Najar verliest de bal domweg, Charleroi profiteert. Uiteindelijk is het Tainmont die het leer net onder Proto door in doel kan tikken.
12
Anderlecht heeft een nieuwe corner beet. Paars-wit neemt heel duidelijk het initiatief in de beginfase.
9
Leuk beeld hoe Mitrovic en Tielemans overlegden wie zou gaan trappen.
9
Tielemans neemt de vrije trap niet onaardig. Penneteau tikt de bal over de lat.
7
Mitrovic versiert een vrije trap op een geweldige plaats. Hij gaat richting doel en wordt gehaakt binnen het kleine maantje.
3
Vrije trap voor Anderlecht op een interessante plek, aan de zijkant van de grote rechthoek.