Stadion: Stade Edmond Leburton

Roeselare helemaal onder de voet gelopen in Tubize

Sander De Graeve

Voor KSV Roeselare, na drie speeldagen nog met twee punten, leek de verplaatsing richting Tubize een kans op puntengewin, maar dat draaide even anders uit.

Tubize haalde voor deze wedstrijd nog maar één punt, maar begon furieus in eigen huis. Twee goals van Keita zorgden voor een dubbele voorsprong nog voor minuut zeven aantikte. Het begin van een dramatische middag voor de West-Vlamingen.

Nog voor de koffie moest Bibauw zich een derde keer omdraaien, Mario Babic tekende voor de 3-0 na amper tien minuten. Het werd een blitzstart waar Roeselare nooit helemaal van zou bekomen. Na de rust stond het immers al snel 4-0 via Diallo.

Eerredder Seoudi

Roeselare wist de eer nog te redden dankzij een doelpunt van Mikael Seoudi, maar zal de vierde speeldag in Eerste Klasse B als allerlaatste afsluiten. Tubize nestelt zich dankzij de eerste driepunter van het seizoen bij de lage middenmoot.