Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stade Municipal du Ray
Koen Frans
Koen Frans

Mario Balotelli debuteert met twee doelpunten bij Nice en helpt zijn team zo aan de zege tegen Marseille

Mario Balotelli heeft zijn start in de Ligue 1 niet gemist. De Italiaanse spits maakte tegen Marseille twee goals en hielp zijn nieuwe club Nice zo aan de overwinning.

Enfant terrible Mario Balotelli heeft zijn visitekaartje afgegeven in Frankrijk. De Italiaan benutte na 7 minuten een strafschop en vierde dat doelpunt in zijn gekende stijl. Arrogant blijven staan met de armen wijd gespreid. In de tweede helft bracht hij Nice langszij nadat de bezoekers uit Marseille 1-2 waren voorgekomen.

In het slot maakte Wylan Cyprien zelfs nog de 3-2. Nice blijft zo ongeslagen en hijst zich met 10 op 12 naast Monaco aan de kop van de Ligue 1. Bij Marseille stond Aaron Leya Iseka in de basis, hij gaf de assist voor de gelijkmaker van Thauvin. L'OM staat na vier speeldagen veertiende met vier punten.

De 1-0 van op de stip

De 1-1 van Marseille, assist van Leya Iseka

De 2-2, opnieuw via Balotelli

De 3-2 van Cyprien