Stadion: Stamford Bridge
Hazard en co. sluiten 2016 af met record
Sander De Graeve

Chelsea knalt naar dertiende zege op een rij tegen Stoke City

Chelsea heeft het jaar afgesloten met een record. Tegen Stoke City sleepte het de dertiende overwinning op een rij in de wacht. Eden Hazard scoorde niet, maar speelde uitstekend.

Het eerste halfuur begon gezapig, Stoke City kwam amper in gevaar en voetbalde zelfs redelijk goed mee. Daarna kwam Chelsea op voorsprong na een doelpunt van Cahill. 1-0 bij de rust en Stoke City kwam tot aan de koffie al wat minder in het stuk voor.

Stevige Hazard mét assist

De 1-1 vlak na de rust van Bruno Martins Indi kwam dan ook als een donderslag bij heldere hemel. Stoke zat opnieuw in de match en we kregen een leuk en spannend slot. Hazard zette Willian op weg naar de 2-1, maar Crouch scoorde meteen de 2-2.

Willian, de man van de match mocht nog eens door de verdediging en maakte de 3-2, waarna Stoke het ook mentaal voor bekeken hield. De 4-2 van Diego Costa was een toetje voor de Chelsea-fans.