Datum: 22/04/2017 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stayen
Sprookje Union blijft maar duren na werkelijk fantastisch doelpunt van ex-speler STVV

Union won met 0-1 op het veld van STVV

STVV heeft

STVV speelde een echt goeie eerste helft, maar kon die niet bekronen met een doelpunt. En dat was vooral de schuld van Igor Vetokele. Die miste twee kansen, waarvan één bijna onmisbaar. Nadat Janssens de bal teruglegde, twijfelde hij te lang en doelman Cabeke was net op tijd terug. Eerder had hij ook al nipt een voorzet van Gerkens gemist.

De leiding in de groep stond op het spel en STVV ging er dan ook vol voor. Maar het missen van die kansen brak hen zuur op. Union kwam veel beter uit de kleedkamer en begon naar voor te trekken. En in de 63ste minuut sloegen de Brusselaars ook toe. Een voorzet van Aguemon werd uitgerekend door Alouad - ex-speler van de Truienaars - met een omhaal schitterend in doel geschoten.

Union bleef de debatten beheersen en kon via Aoulad zelfs bijna een tweede keer scoren. Ook STVV had nog een paar kansen, maar het bleef dus bij 0-1 ondanks nog een reuzenkans voor Aguemon. Daardoor staat Union nu met 10 op 12 los aan de leiding in de groep, STVV volgt op drie punten.