Bart Ver Elst
Bart Ver Elst en Redactie vanuit Kampenhout

OH Leuven klopt KV Mechelen, Storm scoort

KV Mechelen was vanavond te gast bij OH Leuven in Kampenhout voor een oefenwedstrijd, maar vond in de club uit 1B geen makkelijke opponent. Leuven ging met de ruime zege aan de haal.

In een aangenaam wedstrijdbegin vergat KV Mechelen de score te openen. Claes kwam net tekort, Bandé trapte een huizenhoge kans op de paal. Aan de overkant trof Casagolda de lat, Kostovski kopte over na goed voorbereidend werk van een bedrijvige Storm.

Even voor het halfuur schoot de Macedoniër dan toch knap in de bovenhoek nadat de bal in de Mechelse zestien bleef hangen, 1-0. Storm verdubbelde de score na een snelle counter en een mooie combinatie met Kostovski. De Leuvenaars gingen met een 2-0 voorsprong de kleedkamers in.

KV Mechelen komt net niet terug

Meteen na de rust kreeg OHL een strafschop, maar Casagolda miste. Twee minuten later was het wél raak. Casagolda tikte simpel binnen na prima werk van Storm. Matthys milderde dan weer met een mooie vrije trap, 3-1. Halverwege de tweede helft zorgde Smolders met een knal voor de aansluitingstreffer.

Soumah en Soladio kregen nog grote kansen op de gelijkmaker, maar OHL-goalie Suederick stond twee keer pal. Het leek 3-2 te worden voor OHL, maar in het slot dikte Njengo nog aan tot 4-2.

Match in Kampenhout, 920 toeschouwers
Goals: 27' Kostovski 1-0, 37' Storm 2-0, 54' Casagolda 3-0, 56' Matthys 3-1, 66' Smolders 3-2, 90' Njengo 4-2.