Stadion: Daknam
Horrorstart Moeskroen blijft duren, Charleroi duwt hen nog wat dieper de put in

Charleroi-Moeskroen werd 3-1

We hebben het dit seizoen al een paar keer gezegd: dit Moeskroen heeft grote problemen. Ook tegen Charleroi hebben ze hun eerste punten van het seizoen niet kunnen pakken. De Carolo's maakten er vrij simpel komaf mee.

Door het vertrek van Rezaei is Jérémy Perbet opnieuw in de pikorde gestegen en hij mocht starten in de Henegouwse derby. Na een halfuur was al duidelijk dat hij zijn neus voor doelpunten niet verloren is. En acht minuten later zorgde hij voor de assist op nieuwe spits Adama Niane voor de 2-0.

De tweede helft was amper op gang of het werd nog erger voor Moeskroen: Vojvoda duwde de bal in eigen doel. 3-0 en wedstrijd gespeeld. De 3-1 van Pierrot kon zelfs geen aansluitingstreffer meer genoemd worden, want Moeskroen kwam nooit in het stuk voor.

Invaller Massimo Bruno had drie grote kansen om te scoren, maar liet ze liggen. Niane maakte wel een indrukwekkend debuut en zou Rezaei wel eens snel kunnen doen vergeten.