Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Stade Edmond Leburton

Tubeke - Lommel SK (2e klasse 2018/2019)

Wedstrijd van Speeldag 11 uit de 2e klasse 2018/2019 tussen Tubeke en Lommel SK.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+2

Goal
Doelpunt van Leonardo Rocha (Onbekend Onbekend)
Rocha duwt van dichtbij dan toch nog een tweede treffer tegen de netten.
90+1
Defourny moet nog uitkomen om een hoekschop toe te staan en de 0-2 te vermijden.
89
Vervangen Glenn Claes
Ingevallen Sebastiaan Brebels

84
Lommel ruikt koppositie
Nog een paar minuten deze score vasthouden en Lommel is weer leider in 1B. Het zou geen glansrijke, maar wel een verdiende zege zijn.

73
Rocha probeert het met een plaatsbal. De aanvaller mikt de bal echter niet buiten het bereik van Defourny.
71
Nemane komt er in de tweede helft toch wat door. De rechterflankspeler schudt een aardige actie uit zijn sloffen. Zijn teruglegger bereikt echter geen ploegmaat.

66
Bitsindou kan in één tijd naar de korte hoek mikken. Daar ligt ook Defourny.
64
Vervangen Pedro Henrique Bueno
Ingevallen Hugo Videmont

63
Eerste kans voor Tubeke
Nemane met een doorsteekpassje naar Traore. De spits stuit vanuit een scherpe hoek op Coucke.
62
Lippini gaat gemakkelijk neer en probeert een tegenstander een kaart aan te naaien. Als ze bij Tubeke tot dit soort toestanden overgaan, begint de wanhoop echt wel groot te worden.
57
Lommel blijft rustig verder tikken. Met deze score zal het nog meer op balbezit gaan spelen. We zien voorlopig een onmachtig Tubeke aan het werk.
53

Goal
Doelpunt van Sam Valcke (Leonardo Rocha)
Valcke verschijnt alleen voor doel en maakt het koeltjes af met een beheerste stifter.
53
Defourny wordt voor het eerst na rust aan het werk gezet. Al is dat een groot woord, want veel meer dan een oprapertje is het niet.
52
Net als in het begin van de eerste helft een vrije trap voor Tubeke op de rand van het strafschopgebied. Dit keer is het Weymans die de mogelijkheid verkwanselt door de bal ruim over doel te mikken.
51
 Gele kaart voor Ben Santermans

47
Kunnen de ploegen een ander gelaat tonen in de tweede helft? Tubeke zal zeker en vast uit een ander vaatje moeten tappen als het de laatste plaats wil vermijden.

Rust
Tubeke - Lommel SK: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
42
Tubeke met de schrik vrij
Daar zijn de eerste kansen! Eerst dreigt Rocha met een schot van in de zestien. Defourny schat het goed in. In de fase die hierop volgt moeten de doelman en zijn rechtsachter Lippini redding brengen op de lijn.
40
Match zonder kansen
De rust komt stilaan in zicht. In een match zonder kansen hoeft het niet te verbazen dat het nog 0-0 staat. Lommel is vaak iets sneller op de bal, maar haalt daar weinig uit.
37
Veel beterschap zit er nog altijd niet in deze partij. De balcirculatie is beter bij de bezoekers, die het meest aandringen. Tubeke krijgt mogelijkheden op de counter, maar speelt het dan weer niet goed uit.
32
Deze keer moet Defourny wel ingrijpen, op een voorzet van Cauwenberg. Dit was één van de betere aanvallen uit de wedstrijd van Lommel, dat zich toch balvaardiger toont.
30
Defourny maakt zich klaar om plat te gaan, maar het is niet nodig. Een Lommels schotje rolt traag naast doel.
27
Geen van beide ploegen durft al veel te ondernemen. Het is wachten op een foutje van de tegenstander. Wie geen supporter van één van deze teams is, heeft nog niet veel plezier aan deze partij beleefd.
23
 Gele kaart voor Alassane Toure

21
Traore schiet naast.
18
Rocha net niet groot genoeg
Rocha staat vrij in het centrum, maar kan met zijn hoofd net niet bij de voorzet.
17
De opgerukte El Banouhi met een nummertje. Azevedo neemt over en plaatst de bal in de armen van Defourny.
15
 Gele kaart voor Moussa Traore

11
Henrique Bueno krijgt zijn hoofd wel tegen een voorzetje, maar kan zijn kopbal niet naar het doel richten.
10
Voorlopig veel middenveldspel. Geen van beide teams heeft het doel van de tegenstander al echt kunnen belagen.
6
Vrije trap op een mooie plaats voor Tubeke. Agyiri mikt de vrijschop ongevaarlijk over doel.
2
De bal is aan het rollen gegaan. Voor aanvang van de match was er een minuut stilte wegens het overlijden van de vader van Tubekespeler Naah. De Ghanees is toch nog tijdig uit zijn thuisland teruggekeerd om deze wedstrijd te spelen.
1
Tubeke-Lommel SK: 0-0

Tubeke moet tegen Lommel de punten thuishouden om niet op de laatste plaats te belanden. Bij de bezoekers uit Limburg zal het ook niet aan motivatie ontbreken. Zij kunnen mits winst weer opnieuw aan de leiding komen.