Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Tsentralniy Stadion Grozny
Terek Grozny wint nipt tegen Anzhi
Frank Deckers

Terek Grozny heeft de wedstrijd tegen Anzhi met 1-0 gewonnen. Al vroeg in de wedstrijd scoorde Piriz de enige treffer van de wedstrijd. Boussoufa mocht na de rust invallen, maar hij kon geen goal afdwingen.

Anzhi speelt momenteel nog bovenaan mee in de Russische Premier League. Door de verloren wedstrijd tegen Terek Grozny laten Eto’o & co het echter afweten in de jacht op de landstitel. Na 27 minuten scoorde Piriz de enige treffer van de wedstrijd. Op aangeven van Almeida kon de middenvelder de bal binnen tikken.

In de tweede helft drong Anzhi nog aan, maar het slaagde er niet in om een doelpunt te maken. Boussoufa viel vlak na de rust in, maar hij kon samen met Eto’o amper goeie kansen afdwingen.