Datum: 05/06/2017 20:45
Competitie: Vriendschappelijke interlands
Speeldag: Vriendschappelijk
Stadion: Koning Boudewijn Stadion
Puzzelwerk voor Martinez: tal van opties om Eden Hazard te vervangen, en krijgt Vertonghen of toch Kompany de aanvoerdersband?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Rode Duivels geven maandagavond Tsjechië partij

Puzzelwerk voor Martinez: tal van opties om Eden Hazard te vervangen, en krijgt Vertonghen of toch Kompany de aanvoerdersband?
Foto: © photonews

Eden Hazard is er tegen Tsjechië en Estland niet bij en dat is een streep door de rekening van Roberto Martinez. De bondscoach moet voor het nakende tweeluik op zoek naar een andere basispion en nieuwe kapitein.

Door het uitvallen van Hazard schuift Kevin De Bruyne wellicht een rij op en en komt er in het centrum een plaats vrij voor Youri Tielemans of Radja Nainggolan. Een andere optie is dat Martinez positie voor positie wisselt en Kevin Mirallas in de strijd gooit, of voor een extra diepe spits gaat naast Romelu Lukaku.

En dan is er nog de aanvoerderskwestie. Jan Vertonghen is al enige tijd de vice-aanvoerder, maar nu Vincent Kompany - nog steeds de natuurlijke leider - terug is, valt het af te wachten aan wie Martinez de kapiteinsband van de oudste Hazard doorgeeft.

De winger van Chelsea is overigens niet de enige afwezige vanavond. Ook Divock Origi (kuit), Laurent Ciman en Axel Witsel (dit weekend allebei nog gespeeld) ontbreken.

Voorspel jij de juiste uitslag?

Jij kan €20 extra cash verdienen door de correcte score van de wedstrijd België-Tsjechië te voorspellen. Wed minstens €5 bij UNIBET op de correcte score en krijg €20 cash als je weddenschap juist is.

Meer nieuws