Vermaelen heeft vertrouwen in Gunners

Yves Dekoning
| 1 reacties
Vermaelen heeft vertrouwen in Gunners
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal verloor in de Champions League met 2-1 van Porto. Toch blijven de Gunners optimistisch over hun kansen om door te stoten naar de volgende ronde.

In Porto ging doelman Lukasz Fabianski twee keer in de fout. Hierdoor moest Arsenal met een nipte nederlaag terug naar Londen keren. Thomas Vermaelen blijft geloven in de kansen van de Gunners. Arsenal was uit de titelkoers geslagen door nederlagen tegen Manchester United en Chelsea, maar won daarna van Liverpool en Sunderland en knokte zich terug in het spoor van de rivalen. Vermaelen wil ook tegen Porto vechtlust zien.

"We moeten die spirit weer tonen in onze thuismatch. We hebben het al eerder gedaan en ik denk dat we het weer kunnen. We moeten de thuismatch winnen, ik heb er vertrouwen in dat we zullen doorstoten. Ik denk dat we de kwaliteit hebben om dat te doen."

Vermaelen weigert ook Fabianski de zwarte piet toe te spelen: "Het gaat niet alleen over hem. Je wint met elf en je verliest met elf. In Porto speelden we als team niet goed. We maakten het onszelf moeilijk door niet goed te spelen en door domme goals weg te geven."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties