Messi is vijand in Peru: "Verpletter de Vlo!"

Christophe van den Boom
| 25 reacties
Messi is vijand in Peru: "Verpletter de Vlo!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl België het vanavond opneemt tegen Kroatië, staat er aan de andere kant van de wereld het duel Peru tegen Argentinië te wachten. De Peruaanse pers is al enkele dagen heel vurig en in aanloop van de wedstrijd loopt de spanning hoog op.

De spelersbus van de Argentijnse nationale ploeg werd gisteren bekogeld met stenen. Vandaag kopt de Peruaanse krant Trome volgende titel: “Verpletter de Vlo”, gericht naar het Argentijnse dribbelwonder Lionel Messi. De spelers van Peru en hun bondscoach waarschuwen dat de kleine Argentijn het niet makkelijk zal krijgen tijdens het beladen duel.

Op weg naar het WK in Brazilië, voert Argentinië de groep aan. Peru staat zevende en moet deze wedstrijd winnen als het nog kans wil maken op kwalificatie. De eerste vier landen plaatsen zich rechststreeks voor het WK. De vijfde speelt de play-offs.

Voor Lionel Messi kan de wedstrijd een aparte dimensie krijgen, want hij kan zijn persoonlijk record van 60 doelpunten in één kalenderjaar evenaren of breken. Hij zit momenteel aan 59 stuks.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties