Fotoreportage: Duivelse gekte blijft maar duren

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Fotoreportage: Duivelse gekte blijft maar duren
Foto: © SC

De Rode Duivels spelen vanavond hun uitwuifwedstrijd tegen Tunesië. Het Belgische legioen tekende voor de partij alvast present in het fandorp. En het moet gezegd: het bier vloeide rijkelijk en de sfeer was wederom top.

Cédric De Volder in Brussel

De Rode Duivels stappen dinsdag op het vliegtuig met bestemming Brazilië. Maar Vincent Kompany en kornuiten vertrekken niet zonder de trouwe schare fans nog een laatste keer te groeten. Slachtoffer van dienst tijdens de uitwuifwedstrijd: het Tunesië van... Georges Leekens.

En de sfeer zat er meteen goed in. Onder een stralend zonnetje - genieten van de deugddoende schaduw van het Atomium - waren ook Geoffrey en Davy uit Deinze van de partij. "We verwachten  niets minder dan een klinkende overwinning", aldus Geoffrey terwijl hij zijn metgezet (letterlijk) verfrist met een frisse pint. "Hoe we tegenover de terugkeer van Leekens staan? Toch eerder sceptisch. Al weet ik nog niet of we ook effectief zullen fluiten."

Eventjes verder - op de tonen van 'Dance With The Devil nota bene - lopen Pieter en Nicolas dan weer in de kijker. Pieter loopt al de ganse middag verkleed als Tunesiër door de straten van Brussel. "Hoe ik op het idee ben gekomen? Dat kwam plots in me op. (lacht) Al moet ik toegeven dat het een beetje warm is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties