De WK-babe: Groep F - Iran

De WK-babe: Groep F - Iran
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat onze redactie de zware taak op zich nam om van elk land enkele mooie dames te zoeken. En bij Iran was dat heel erg lastig!

1. Mevrouw Heydari

En dat was geen sinecure bij Iran. In het streng religieus land is foto's vinden van een vrouw al lastig genoeg op zich, laat staan dat de spelersvrouwen met zichzelf en hun lijf te koop lopen.

Toch hebben we met de vrouw van Khosro Heydari iets gevonden dat lijkt op een wag. Zij durft al eens te poseren - al moet manlief er klaarblijkelijk altijd bij zijn. 

Op een of andere manier komt ze wel heel schattig en stiekem toch ook een beetje sexy over. Al is dat mogelijk niet eens haar bedoeling.

2. Claudia Lynx

Verder moeten we het vooral van exportproductjes hebben. Claudia Lynx werd geboren in Teheran, maar verhuisde als tiener naar Europa waar ze in verschillende spotjes ontdekt werd door Amerikaanse sitcom-makers. Haar glansrol speelde ze in 'The West Wing' samen met Martin Sheen. De exotische schone doet veler harten sneller slaan. Haar bijnaam 'The Persian Goddess' heeft ze alvast niet gestolen volgens ons.

3. Catherine Bell

De trouwe kijkers van de serie JAG kennen haar als 'Luitenant-Kolonel der mariniers Sarah Mackenzie'. Bell werd geboren uit een Iraanse moeder en een Schotse vader, maar werd in Amerika al snel aanzien als één van de mooiste exportproducten van het land. Ze speelde ook mee in Army Wifes en Bruce Almighty.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties