Reactie Origi blijft iedereen verrassen: "Liverpool? Normaal dat er interesse is"

Origi blijft iedereen verrassen: "Liverpool? Normaal dat er interesse is"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als iemand gezegd had dat de meest constante Rode Duivel over de eerste drie matchen Divock Origi zou zijn, hadden we misschien allemaal gezamenlijk eens goed gelachen. In 95 minuten speeltijd overtuigde hij België en de wereld.

Johan Walckiers in Sao Paulo

Het lijkt onwaarschijnlijk dat die 19-jarige jongen waar half België een maand geleden nog nooit van gehoord had, de schitterende prestaties uit zijn schoenen blijft schudden. Toch overtuigde hij alweer in de weinige speeltijd die hij kreeg. En lag hij bovendien aan de basis van de enige treffer tegen Zuid-Korea. "Ik ben heel blij dat ik die kansen krijg. Ik heb gewoon plezier op het veld. Vandaag had ik ook weer geen druk en dan kan ik lekker voetballen", lachte hij zelfverzekerd.

En zelfverzekerd is hij. "Ik voel me elke match beter en beter. Dat ik nog meer acties durf maken? Tja, dat komt met het vertrouwen dat ik krijg van de coach. Of ik zal starten tegen de VS? Ik weet het niet, maar ik hoop er in ieder geval op. En als het gebeurt, zal ik zo blij zijn als een kind", knipoogde hij met de nodige humor. "De coach beslist en hij heeft vandaag weer laten zien dat hij perfect weet wie hij moet inbrengen."

Zelfs moest ik iets weten, zou ik niets kunnen zeggen hé

En ondertussen wordt de roep van onder meer Liverpool steeds groter. Er wordt zelfs al gewag gemaakt van een akkoord met Lille waarbij hij nog één jaar uitgeleend zou worden aan de Franse club. "Kijk, het is normaal dat er interesse komt als je goed speelt. Het zou anders maar raar zijn. Ik heb tegen mijn vader gezegd dat ik er momenteel niet te veel van wil weten. En moest ik iets weten, zou ik het ook niet kunnen zeggen hé", aldus de man die wel eens de toekomst van België zou kunnen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties