Gents goudhaantje maakt debuut voor Nigeria

Tom Stroobants
| 6 reacties
Gents goudhaantje maakt debuut voor Nigeria
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moses Simon maakte woensdagavond zijn debuut voor Nigeria. De winteraanwinst van AA Gent kreeg een halfuur de tijd om zijn kunstjes te tonen. Maar ook hij kon zijn ploeg niet behoeden van een onverwachte nederlaag.

Simon viel op het uur in tegen Oeganda. Nigeria verloor de oefeninterland verrassend met 0-1. Een doelpunt in het slotkwartier besliste de wedstrijd. “Het is zo spijtig dat we verloren. Ik ben droevig dat ik mijn eerste interland met Nigeria niet heb kunnen winnen”, jammert de spits in Het Laatste Nieuws.

Niet te geloven dat ik nu met hen speel

De laatste drie maanden gaat het allemaal aan een hoog tempo voor de nieuwe publiekslieveling van Gent. “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik met jongens speel naar wie ik enkele maanden geleden nog keek op televisie”, vertelde hij aan de Nigeriaanse media.

“Af en toe knijp ik mezelf in mijn arm, want het is alsof ik in dromenland ben. Ik wil oprecht God de Almachtige bedanken. Kijk, als je in Hem gelooft, is alles mogelijk. Daar ben ik nu getuige van.” Zondag speelt Nigeria nog een oefeninterland. Tegenstander van dienst is Zuid-Afrika.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties