Chelsea stuurt opnieuw huurlingenleger uit, ook naar ons land!

Caroline Tonnelier
| 7 reacties
Chelsea stuurt opnieuw huurlingenleger uit, ook naar ons land!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea blijft de huurlingenpolitiek volgen. Daar profiteren onder meer Vitesse Arnhem en Borussia Mönchengladbach van. Maar ook in onze Jupiler Pro League krijgen we enkele talenten van de Engelse landskampioen.

Door Jordan Horwood

Sint-Truiden en Moeskroen-Péruwelz zijn dit keer de gelukkigen. Victorien Angban, een 18-jarige aanvallende middenvelder uit Ivoorkust, trekt  naar Limburg. 

Volgens Het Laatste Nieuws worden de Chileense middenvelder Cristian Cuevas en de Colombiaan Joao Rodriguez richting Henegouwen gestuurd. Rodriguez, een aanvaller, werd vorig seizoen al verhuurd aan Bastia.

Ook Vitesse Arnhem krijgt opnieuw enkele spelers ter beschikking. Het gaat onder meer om Lewis Baker, een flankspeler. Ook Isaiah Brown, die al enkele minuten mocht proeven van de Premier League, trekt naar Arnhem, net als Nathan.

Bij Borussia Mönchengladbach wordt Andreas Christensen gestald. De 19-jarige Deen, die ook al tijdens enkele matchen van het A-elftal van Mourinho in actie kwam, wordt twee seizoenen uitgeleend aan de ploeg van Thorgan Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties