'Club Brugge aast op Braziliaanse spits en Pools toptalent'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 57 reacties
'Club Brugge aast op Braziliaanse spits en Pools toptalent'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge hoopt zich voor het verstrijken van de transferdeadline nog stevig te versterken. Een vervanger voor Tom De Sutter is een absolute must, terwijl er mogelijk ook nog een middenvelder naar Jan Breydel komt.

Zo zou blauw-zwart zijn oog hebben laten vallen op Leandro Pereira. De 24-jarige Braziliaan is boomlang (1.90 meter) en heeft bovendien een neus voor goals. In 25 wedstrijden voor Palmeiras scoorde hij negen doelpunten.

Volgens verschillende Braziliaanse bronnen zou Club om en bij de 3 miljoen veil hebben om Pereira naar België te halen. Blauw-zwart zal wel kort op de bal moeten spelen, want ook enkele Spaanse clubs houden de spits in het oog.

Ook Pools talent op weg?

Voorts zou Club zich ook graag met Karol Linetty (20) willen versterken. De Poolse middenvelder staat momenteel nog op de loonlijst bij Lech Poznan, maar neemt binnenkort mogelijk het vliegtuig naar België.

Als Victor Vazquez vertrekt, dan zou de middenvelder namelijk een serieuze optie worden voor blauw-zwart. AS Roma en Tottenham Hotspur toonden eerder al interesse in de speler, die ongeveer 3,5 miljoen euro moet kosten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties