Overzicht interlands: Zlatan en co nog lang niet op EK, Oekraïne is er dichter bij

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Overzicht interlands: Zlatan en co nog lang niet op EK, Oekraïne is er dichter bij
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als vrijdagavond stonden er ook op zaterdag heel wat interlands op het programma, al dan niet vriendschappelijk. Oekraïne deed alvast een goede zaak in de barrages.

Het is opnieuw een van dé vragen tijdens de barrages: krijgen we Zlatan Ibrahimovic te zien op het EK in Frankrijk? Daarvoor moet Zweden voorbij Denemarken.

Het zag er op een gegeven moment erg goed uit voor Zlatan en co. Op eigen veld kwamen de Zweden immers 2-0 voor via Forsberg en een penaltygoal van de meester zelf. Dankzij een doelpunt van Jorgensen houdt Denemarken echter zijn kansen gaaf. AA Gent-speler Johansson viel overigens net voor het halfuur in. 

Goede uitgangspositie Oekraïne

Oekraïne was voor eigen publiek te sterk voor Slovenië. Het won met 2-0 dankzij één doelpunt in elke helft. Yarmolenko en Seleznyov waren de mannen die voor de uitstekende uitgangspositie zorgden. 

Bij de buren van Rusland stond een vriendschappelijke wedstrijd op het programma. Portugal was te gast, maar dan wel zonder Ronaldo. Daar profiteerden de Russen van: dankzij een late treffer van Shirokov won het met 1-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties