Doodzonde! Deze topspelers ontbreken straks op het EK in Frankrijk

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Doodzonde! Deze topspelers ontbreken straks op het EK in Frankrijk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds kort zijn alle deelnemers voor het EK in Frankrijk van komende zomer bekend. Er zijn enkele opvallende landen afwezig, wat ook wil zeggen dat enkele sterspelers er niet bij zijn. Wij lijsten de grootste afwezigen voor u op.

Nederland is er komende zomer niet bij in Frankrijk en dat wil meteen ook zeggen dat enkele vedetten waaronder Arjen Robben (Bayern München), Memphis Depay (Manchester United) en Robin van Persie (Fenerbahce) er niet bij zijn.

Maar er is nog meer. Bosnië-Herzegovina slaagde er niet in om zich te plaatsen en ook daar zijn toch enkele leuke spelers bij. Zo wordt het een EK zonder Asmir Begovic (Chelsea), Miralem Pjanic én Edin Dzeko (beiden AS Roma).

Geen Eriksen & Mkhitaryan

En zoals u weet is ook Denemarken er straks niet bij. Dus geen Christian Eriksen (Tottenham Hotspur), Nicklas ‘Lord’ Bendtner (VfL Wolfsburg) en Daniel Agger (Brondby, ex-Liverpool).

En tot slot ontbreken ook de Serviërs, waaronder Aleksandar Mitrovic (Newcastle United), Aleksandar Kolarov (Manchester City) en Nemanja Matic (Chelsea). En doordat Armenië niet van de partij is, zal ook Henrik Mkhitaryan (Borussia Dortmund) niet kunnen schitteren op een groot toernooi. Doodzonde!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties