Luis Suarez is terug international, bekijk zijn rentree LIVE

Redactie
| 0 reacties
Luis Suarez is terug international, bekijk zijn rentree LIVE
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het doek viel over de Belgische reguliere competitie. Maar er is veel en veel meer vandaag te beleven. Wij volgen alles op. En u hoeft er niet veel van te missen.

Hebt u zin in een topwedstrijdje vandaag? Stem dan vandaag uw computer af op DEZE SITE om mee te genieten van deze partij vol spanning en sensatie.

Deze nacht wordt Luis Suarez opnieuw een international. Na zijn bijtincident met Chiellini op het WK 2014 in Brazilië mocht hij een tijd niet meer uitkomen voor de nationale ploeg van Uruguay.

Maar nu is hij helemaal terug. Tegen Brazilië maakt hij zijn rentree als international. En u hoeft daar niets van te missen, want via ons kan je de match LIVE zien vanaf 1.30 uur deze nacht.

De hele dag dus zeker afstemmen op UNIBET als u al deze topmatchen wil zien. Het zou wel eens een erg interessante avond kunnen worden.

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties