Ook na de eerste speeldag van de play-offs is er een 'Team van de Week'

Redactie
| 8 reacties
Ook na de eerste speeldag van de play-offs is er een 'Team van de Week'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We zijn een dagje later dan normaal, maar de fans van ons 'Team van de Week' moeten niet treuren. Onze redactie koos ook op de eerste speeldag van de play-offs voor een heus elftal uitblinkers.

Doel

De keuze tussen de palen was deze week echt wel heel simpel. Zulte Waregem had nooit een punt gepakt op het veld van KAA Gent zonder Kenny Steppe. De doelman schudde enkele heerlijke reflexen uit de mouw.

Verdediging

Het werd een driemansverdediging deze week. Bram Nuytinck kreeg dit seizoen al bakken kritiek over zich heen, maar tegen KRC Genk was de Nederlander uitmuntend. En dan mag het ook gezegd worden.

Ook Sébastien Dewaest was niet te vermurwen. We gaan niet herhalen hoe de Smurfen onderuit gingen, maar het hoeft geen betoog dat de verdedigers machteloos stonden toe te kijken. Tot slot krijgt ook Christophe Lepoint een stekje.

Middenveld

Hernan Losada - ja, we luisteren naar onze huisanalist - was met recht en reden enthousiast over de prestaties van Alejandro Pozuelo en Mbark Boussoufa, terwijl Lior Refaelov zelf onder druk geniale dingen liet zien. Henrik Dalsgaard manifesteert zich week na week meer bij Essevee.

Aanval

"Jelle Vossen was het toonbeeld van de blauw-zwarte discipline", aldus onze redacteur op Schiervelde. Man, wat heeft de aanvaller van Club Brugge gelopen en gewerkt.

Hamdi Harbaoui bewees dan weer dat Sporting Lokeren in play-off 2 van meer mag dromen. Met zo'n spits in de rangen weet je nooit. Mbaye Leye - topschutter aller tijden in play-off 1 - zorgt er dan weer voor dat Zulte Waregem in elke linie een pion heeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties