Transfergeruchten 30/05: Higuain open voor overstap Premier League, Bartra koopje van de zomer

Redactie
| 0 reacties
Transfergeruchten 30/05: Higuain open voor overstap Premier League, Bartra koopje van de zomer
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen van de JPL zit er nu volledig op, terwijl de Rode Duivels zich in Genk verder voorbereiden op het EK. Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht zijn de transfergeruchten schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht.

  • Liverpool greep op de valreep nipt langs Europees voetbal en zal volgend seizoen niet te bewonderen zijn op het Europees toneel. Toch laten The Reds de moed niet zakken en zijn ze deze zomer van plan de kern fors te versterken. Gonzalo Higuain, de doelpuntenmachine van Napoli zou bovenaan het lijstje staan van trainer Jürgen Klopp.
  • Mocht Higuain de overstap maken van Napoli naar Liverpool, dan zien de Italianen in Rode Duivel Romelu Lukaku een waardige vervanger. Maar de Everton-spits is grof wild op de transfermarkt. Ook Chelsea en PSG zouden interesse hebben in Big Rom.
  • Gabon speelt tegen Ivoorkust zonder Dortmund-ster Pierre-Emerick Aubameyang. "Hij werd geëxcuseerd omdat hij van club veranderd", klink het bij de bondscoach. José Mourinho zou de goalgetter graag strikken bij Manchester United en zou maar liefst 90 miljoen euro over hebben voor de spits.
  • Krijgen Toby Alderweireld en Jan Vertonghen binnenkort concurrentie? Barcelona-verdediger Marc Bartra onthulde dat hij volgens zijn contract voor slechts 8 miljoen euro al mag vertrekken. Een koopje, weten Tottenham Hotspur en Stoke City, die al snel hun interesse toonden in de 22-jarige Spanjaard.
  • Premier League-revelatie N'Golo Kante wordt voortdurend gelinkt aan topclubs Arsenal en Manchester City, maar de Leicester-middenvelder reageerde voor het eerst zelf. "Momenteel ben ik tevreden in Leicester en zie ik nog geen overstap zitten", liet de Franse international weten in L'Équipe.
  • William Troost-Ekong werd afgelopen seizoen door Gent uitgeleend aan het Noorse Haugesund en maakte er indruk. De 22-jarige Nigeriaan, kwam vorige zomer gratis over van Groningen en werd meteen verhuurd. In Noorwegen heeft hij zich in de belangstelling van het Noorse Rosenborg en het Engelse QPR gespeeld, meldt All Nigeria Soccer. Maar Gent zou de centrale verdediger graag een kans geven in de A-kern komend seizoen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties