Franse aanvaller geeft de criticasters lik op stuk en heeft niets dan lof voor matchwinnaar Payet

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Franse aanvaller geeft de criticasters lik op stuk en heeft niets dan lof voor matchwinnaar Payet

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er heerste voor de start van het EK heel wat twijfel over zijn persoon, maar dankzij het wegvallen van Karim Benzema zijn alle Franse ogen op Olivier Giroud gericht. De Arsenal-spits kon vrijdagavond de criticasters lik op stuk geven met een doelpunt.

"Mijn statistieken spreken voor zich", zegt Olivier Giroud over alle kritiek. "Er was heel wat druk op mijn persoon en de verwachtingen waren hooggespannen. Maar ik heb mijn goede vorm bewezen, dus dat is goed voor mij."

Giroud had voor zijn doelpunt nog twee prima kansen, maar kon ze niet omzetten in goals. "Ik ben altijd heel kwaad op mezelf als ik kansen mis, maar het is belangrijk dat je je ontgoocheling niet te veel laat zien. Als aanvaller moet je snel je focus terugvinden", aldus de spits bij Sky Sports.

"Bijna perfecte match van Payet"

De Arsenal-aanvaller had het ook nog even over matchwinnaar Dimitri Payet, goed voor een assist én een heerlijke goal. "Hij speelde bijna de perfecte wedstrijd", aldus Giroud. "Als we de kansen hadden benut, dan had hij zeker vijf of zes assists gegeven. Laten we hopen dat we nog zulke avonden tegemoet gaan, dus 'bedankt, Dimitri'."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties