Het EK volgens FM Slovakije knalt op speeldag 6!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Slovakije knalt op speeldag 6!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook in onze EK-voorspelling door Football Manager zijn we aan de tweede speeldag toe. Met Rusland-Slovakije en Roemenië-Zwitserland worden we opgewarmd voor Frankrijk-Albanië.

Rusland - Slovakije

Veel werd er nog niet gescoord op dit Europees Kampioenschap, maar daar willen de Slovaken alleszins verandering in brengen. Zij rollen even de Russen op met een zware 0-4. Hopelijk krijgen we straks ook zoveel doelpunten te zien.

Bekijk hieronder de doelpunten uit deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Roemenië - Zwitserland

Ook in deze wedstrijd zullen we verwend worden qua goals. Maar liefst zes keer laten de Roemenen en de Zwitsers de netten trillen. Vooral jong talent Breel Embolo is goed in vorm, hij maakt twee goals binnen 3 minuten.

Bekijk hieronder de doelpunten uit deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Frankrijk - Albanië

Als die kleinere landen al knallen, verwachten we uiteraard veel van het gastland. Frankrijk mag bovendien aantreden tegen 'maar' Albanië. Toch gaan de Albanezen met elf in de verdediging én geraken de Fransen er ondanks 13 schoten niet door.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties