Sander De Graeve
IJsland doet Frankrijk bibberen!

Wie kwalificeert zich vanavond als laatste halve finalist op het EK in Frankrijk. De Fransen hopen natuurlijk dat zij wél de IJslanders opzij kunnen zetten. Dankzij Football Manager denken wij al te weten hoe het zal lopen!

IJsland - Frankrijk

En het loopt ook vlot voor het gastland. Of zo lijkt het toch na goed een uur. Op dat moment staat het maar liefst 0-3 dankzij goals van Coman, Giroud en de onvermijdelijke Dimitri Payet. Toch zorgen de IJslanders nog voor spanning.

Bij de 1-3 kunnen de Franse toeschouwers het nog droog houden, maar wanneer Sigurdsson een penalty mag nemen én scoren in minuut 90, loopt het hen toch drie minuten dun door de broek. Gelukkig houden Les Bleus het vast.

Bekijk hieronder de doelpunten uit deze wedstrijd, opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.