Van alle markten thuis: Jan Mulder kan per-fect IJslands, of doet toch alsof ...

Van alle markten thuis: Jan Mulder kan per-fect IJslands, of doet toch alsof ...
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aron Gunnarsson is de kapitein van IJsland. Na de 5-2 nederlaag van zijn land had hij mooie woorden over van de fans. Niemand die een woord begreep van het IJslands dat de man praatte, behalve dan ... Jan Mulder.

"Heeft iemand een letter begrepen van wat deze Aron Gunnarsson nu heeft gezegd", opperde Karl Vannieuwkerke in Panenka. Waarop hij zich richtte richting Arnar Vidarsson om te vertalen.

Maar: Jan Mulder was hem te snel af en begon vloeiend te vertalen: "Hij heeft gezegd dat hij erg blij is met het toernooi van IJsland, dat ze wat zwak begonnen aan de match tegen Frankrijk maar wel - zoals ene Karl Vannieuwkerke in Brussel zei - de tweede helft hadden gewonnen. En dat het erg leuk is, vooral voor de fantastische fans."

Niet da de Nederlandse analist een jota had verstaan van wat Aron Gunnarsson had gezegd, maar hij opperde: "Ach, in zo'n interviews zeggen ze toch altijd hetzelfde?" "Op het einde zei hij nog dat ze ervan genoten hebben, maar ook dat hij nog enkele tatoeages ging laten zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties