Basisspeler Essevee maanden out

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 2 reacties
Basisspeler Essevee maanden out
Foto: © photonews

Zulte Waregem is klaar voor het nieuwe seizoen en dat kan het ook doen met een quasi volledig fitte kern. Een speler is wel erg zwaar geblesseerd en zal maanden buiten strijd zijn.

Henrik Dalsgaard zal de eerste maanden van het seizoen missen Hij heeft nu wel al een tijdje pijn aan de heup en tot op heden was niet echt duidelijk wat er precies aan de hand is.

Vrijdag gaat hij onder het mes, zijn onbeschikbaarheid zal maanden duren. "Als alles meezit kunnen we hem misschien in november recupereren, maar het is ernstig. Het kan ook januari worden", aldus Francky Dury op zijn perspraatje.

Extra verdediger

"Davy De fauw lost dat natuurlijk perfect op, maar als er met hem iets zou gebeuren hebben we natuurlijk geen enkel alternatief meer", beseft de coach. En dus wordt er nog gezocht naar een centrale verdediger.

Kaya, Lerager, Coopman & co zijn wél allemaal klaar voor het nieuwe seizoen: "Al kwamen hun blessures tijdens de voorbereiding soms wel ongelegen. Dat was misschien het enige minpuntje in de voorbereiding, want we hebben met een aantal jonge spelers gespeeld in de plaats. Ze hebben het goed gedaan, maar dat is natuurlijk anders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties