Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Dit is ons Team van de Week!

Op de zesde speeldag kregen we enorm veel doelpunten te zien in de Jupiler Pro League. Het zal u dan niet verbazen dat vooral aanvallende krachten ons team van de week haalden.

Doel

Tussen de palen was er deze week geen twijfel. Van Langendonck had goeie reddingen, maar kreeg er ook vier om de oren. Wie goed stond te keepen én de nul hield, was Laszlo Köteles. De nieuwkomer toonde meteen zijn meerwaarde in de stunt tegen Club Brugge.

Verdediging

In de defensie kunnen we niet naast Colley kijken. Zonder enkele goeie tussenkomsten was Racing Genk met een ruimere nederlaag terug naar Limburg getrokken. Mata was de beste man op het veld in Anderlecht en ook Al-Abdulrahman deed het goed in een nieuwe Eupense zege.

Middenveld

Centraal op het middenveld zochten we een plaats voor Rob Schoofs, die het heel goed deed als vervanger van Kums, maar deze week zagen we heel wat goeie middenvelders. Lerager speelde volgens onze man ter plaatse de pannen van het dak tegen Moeskroen.

Naast hem kiezen we voor Hanni, die in de moeilijke match van Anderlecht alweer het lichtpunt was. Op de flanken kunnen we echt niet om Kage en Cordaro. De eerste rolde Westerlo haast op z'n eentje op, die andere deed hetzelfde met de jongens uit Moeskroen.

Aanval

Helemaal voorin was Coulibaly een echte gesel voor de Lokerse defensie. De aanvaller tekende voor een halve assist (bij de goal van Milicevic/Ninaj), een hele (voor Simon) en een pracht van een goal.

Bij Standard toonde Belfodil zich een geweldige aanwinst. De verdediging van Genk had alle moeite van de wereld om hem af te stoppen. De nieuwe aanvaller van de Rouches tekende al snel voor de openingsgoal. Siebe Schrijvers was in de tweede helft geweldig tegen Club en zorgde voor de doodsteek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties