Moses Simon krijgt de schrik van zijn leven na schietincident op luchthaven

Maxim Cleemput
| 1 reacties
Moses Simon krijgt de schrik van zijn leven na schietincident op luchthaven
Foto: © Photonews

Geen leuke interlandbreak voor de jongens van Nigeria. Twee gewapende mannen, verkleed als agenten, openden het vuur in een luchthaven waar de Nigeriaanse selectie op dat moment wachtte op een vlucht.

Moses Simon zal vannacht niet goed slapen na wat hem en zijn Nigeriaans ploegmaten overkwam. Twee mannen die zich voordeden als politie beweerden dat ze de vice-voorzitter van de Nigeriaanse voetbalbond ,Sheku Dikko, kwamen arresteren. Toen enkele leden van de bond om een aanhoudingsbevel vroegen, werden de twee kwaad en vuurden ze enkele schoten in de lucht af.

Niemand gewond

De selectie, waar ook Arsenal-talent Alex Iwobi (20) en Chelsea-middenvelder John Obi Mikel (29) deel van uitmaakten, werd snel naar een bus geleid en in veiligheid gebracht. Gelukkig raakte niemand gewond, maar sommige spelers zouden serieus aangeslagen zijn na deze verschrikkelijke gebeurtenissen.

Het drama vond plaats na de WK-kwalificatiewestrijd in en tegen Zambia. Nigeria won er met 2-1 na doelpunten van Iwobi en Iheanacho. De Super Eagles staan op kop in hun groep, al is er slechts één speelronde afgewerkt. De andere landen in de poule zijn Algerije en Kameroen, die elk één puntje hebben na een gelijkspel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties