Georges Leekens heeft geen enkel excuus

Jordy Davila-Nogales
Jordy Davila-Nogales
| 1 reacties
Georges Leekens heeft geen enkel excuus
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Georges Leekens begint zaterdag aan zijn avontuur met Algerije, met een kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018 tegen Nigeria. Dat WK missen mag eigenlijk niet in Algerije, maar de poule is wel erg zwaar. Druk op de schouders van Leekens dus.

Het Algerije van Georges Leekens gaat op zoek naar een overwinning in Nigeria. En falen staat niet in het woordenboek van het land en Georges Leekens, want ze speelden al 1-1 gelijk tegen Kameroen op speeldag 1.

De Belgische coach heeft dus werk aan de winkel. Zijn Fennecs hebben dan wel bijzonder veel talent, toch is het allerminst makkelijk om zich in deze groep te plaatsen.

Georges Leekens heeft geen enkel excuus om zich niet te plaatsen

Georges Leekens heeft al een paar keer een Afrikaans land in handen gehad. Met Algerije pakte hij al eens 7 op 18 in 2003, terwijl hij aan het hoofd van Tunesië uitpakte met 7 overwinningen, 8 gelijke spelen en 5 nederlagen.

Slimani, Mahrez, Feghouli, Brahimi, ... Het sterrencollectief dat Leekens tussen de lijnen kan zetten is bijzonder sterk. Zeker in aanvallend opzicht mogen we spreken van een bijzonder sterke armada. Nu moet het nog op het veld gaan gebeuren ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties