Teodorczyk nu ook sant in eigen land: "Wat doen jullie daar met hem in België?"

Teodorczyk nu ook sant in eigen land: "Wat doen jullie daar met hem in België?"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lukasz Teodorczyk gooide al hoge ogen in België, maar in Polen waren ze nog niet overtuigd. Maar de topschutter van Anderlecht greep ook zijn kans bij de nationale ploeg en de meningen beginnen te keren.

Piotr Kozminski is één van de meest invloedrijkste Poolse voetbaljournalisten en hij zag dat Teodorczyk wel degelijk aan kracht en vertrouwen heeft gewonnen in België. "Hij liet een goeie indruk na in de twee wedstrijden met Polen", aldus Kozminski bij Voetbalkrant.com. "Hij scoorde, maar hij werkte vooral heel hard. Tegen Roemenië had hij een grote rol in de twee doelpunten van Lewandowski."

Hij heeft dus progressie geboekt sinds de laatste keer dat ze hem aan het werk zagen. "Ja, dat zie je ook. Maar het is nu ook wel zo dat als Milik terugkeert, hij weer naar plaats drie in de rangorde van de spitsen zakt. Maar hij is veel efficiënter en beslissender geworden, vind ik."

Het is nu ook wel zo dat als Milik terugkeert, hij weer naar plaats drie in de rangorde van de spitsen zakt

Teodorczyk begint dus ook in eigen land zijn plaats te vinden. "Ja, velen hadden twijfels over hem, maar ze hebben daar in België duidelijk iets goeds met hem gedaan. Zijn vertrouwen swingt de pan uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties