VIDEO: Wat een goudhaantje heeft Ajax beet: "We wisten wat hij kon, maar dit..."

VIDEO: Wat een goudhaantje heeft Ajax beet: "We wisten wat hij kon, maar dit..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax heeft een absoluut goudhaantje beet. De 19-jarige Deen blijft vriend en vijand verbazen met wat hij wekelijks op het terrein legt. Hij scoorde nog maar vijf keer, maar zijn techniek is gewoon weergaloos.

Dolberg heeft de bewegingen van Zlatan Ibrahimovic, gecombineerd met de snelheid van Cristiano Ronaldo. Enkel zijn efficiëntie moet nog omhoog. "Met bewondering kijk ik naar de ontwikkeling van Kasper, die zich echt razendsnel heeft aangepast", zegt ploegmaat Matthijs de Ligt.

"Wij wisten natuurlijk vanuit de A1 al wat hij kon. Alleen liet hij het toen nog niet altijd zien. Dat hij dit nu wekelijks op de mat legt, heeft ons wel een klein beetje verrast. We kenden zijn potentie, maar dat hij na een halfjaar al zo ver is... Heel knap en een mooie stimulans voor alle jonge spelers bij Ajax."

"Het mooie aan hem is dat hij nog steeds dezelfde Kasper is als voor zijn doorbraak. Een stille en bescheiden jongen, iemand die de kat uit de boom kijkt. Maar eenmaal op het veld schiet hij de ballen één voor één binnen. Het is een goede jongen, ik ben echt trots op hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties