Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Dit is ons Team van de Week!

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In week 19 kregen we een nieuwe leider in de Jupiler Pro League. Club Brugge nam het over van Zulte Waregem, deels dankzij Wim Smet.

Doel

Helemaal achterin pakte Guillaume Hubert uit met enkele mooie reddingen in de derby tegen Racing Genk. Hij zorgde zo mee voor het 2-2 gelijkspel bij de Limburgers.

Verdediging

Mijat Maric acteert net als Lokeren op een hoger niveau de laatste weken. Ook tegen Westerlo zorgde hij voor rust achterin. Timothy Derijck had in Oostende de winning goal aan de voet, maar die werd om dubieuze redenen afgeschaft.

Twee rechtsbacks die uitblonken deze week, dus zetten we Bagayoko even op links. Hij was opnieuw heel sterk, zorgde voor twee assists én was ook belangrijk bij een derde. Ricardo Van Rhijn tekende voor alweer een knappe vrije trap.

Middenveld

Op het middenveld kreeg Dendoncker vrij spel tegen KAS Eupen. Met twee goals zette hij zijn honderdste wedstrijd bij Anderlecht meer dan luister bij. Pieter Gerkens was, ook met twee rozen, de man tegen een zwak AA Gent. Lerager tekende voor een fantastische wedstrijd tegen Oostende en bekroonde zijn hoge druk en grote motor met een doelpunt.

Aanval

Voorin was Ishak Belfodil opnieuw in topvorm bij Standard, Tom De Sutter vond op zijn beurt zijn beste vorm terug onder Kristinsson. Refaelov toonde opnieuw waarom ze hem zo hard gemist hebben bij Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties