Speler uit play-off 1 reageert op interesse uit Engeland

Speler uit play-off 1 reageert op interesse uit Engeland
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem en Club Brugge nemen het op paasmaandag tegen elkaar op in het Regenboogstadion. Flink wat scouts zullen daar verzamelen en ook vanuit de Engelse Championship mag wat verwacht worden.

Deze week kwam namelijk in het nieuws dat Engelse tweedeklassers wel wat zien in Henrik Dalsgaard, de aanvallend ingestelde rechtsachter van Zulte Waregem. "Eerlijk? Ik heb er nog niets van gehoord", klonk het bij de verdediger in een reactie.

"En ik ben er ook niet mee bezig. Ik wil me nu in de eerste plaats gewoon focussen op mijn werk bij Zulte Waregem. Daarna zien we al dan niet wel. Energie steken in zo'n zaken is nefast, want dan ga je misschien net minder gaan spelen. Ik wil het goede gevoel van de voorbije weken vasthouden."

Dat goede gevoel leverde hem doelpunten op in de voorbije twee wedstrijden. "Drie keer op een rij scoren? Ik denk niet dat ik dat ooit al heb gedaan in mijn profcarrière. Het zou leuk zijn om te scoren tegen Club Brugge, maar laat ons eerst maar al eens proberen te winnen. We hebben een tik gekregen in Brugge in de reguliere competitie. Dat willen we nu rechtzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties