Duitsland en Engeland (met goal van wie denkt u?) gaan mee naar het WK, San Marino krijgt weer pak rammel

Het deelnemersveld voor het WK in Rusland begint stilaan vorm te krijgen. Duitsland is er bij na winst tegen Noord-Ierland. Engeland won in de slotfase van Slovakije. En wie denkt u dat er scoorde?

N-Ierland-Duitsland

Voor wie er nog aan twijfelde: Duitsland gaat naar het WK in Rusland. In de beslissende wedstrijd tegen de nummer 2 in de groep, Noord-Ierland, was de match al na 70 seconden gespeeld. Sebastian Rudy haalde uit vanop 30 meter en de bal verdween zowaar met een streep in de kruising. En toen Wagner er na 20 minuten 0-2 van maakte, hoefde niemand meer te twijfelen. Kimmich maakte het helemaal af.

Engeland-Slovakije

Engeland won in de 94ste minuut en stelde daarmee zijn WK-deelname veilig. Het doelpunt kwam op naam van Harry Kane. Daarmee is Engeland geplaatst voor het WK, want Slovakije heeft met één match te gaan vijf punten achterstand.

05/10/2017 18:00Azerbeidzjan - Tsjechië1-2
05/10/2017 18:00Armenië - Polen1-6
05/10/2017 20:45Noord-Ierland - Duitsland1-3
05/10/2017 20:45San Marino - Noorwegen0-8
05/10/2017 20:45Montenegro - Denemarken0-1
05/10/2017 20:45Roemenië - Kazachstan3-1
05/10/2017 20:45Engeland - Slovenië1-0
05/10/2017 20:45Malta - Litouwen1-1