Buitenlandse pers gematigd positief over prestaties Rode Duivels

Maarten Cattaert
| 5 reacties
Buitenlandse pers gematigd positief over prestaties Rode Duivels
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ooit was het anders, maar door de aanwezigheid van vele sterspelers in de Belgische nationale ploeg worden de prestaties van de Rode Duivels over heel de wereld op de voet gevolgd. De buitenlandse pers publiceerde het volgende over de wedstrijd van de Belgen.

Het Franse L'Equipe zag de Belgische verdediging wankelen. "Tijdens een heel open wedstrijd heeft de onuitgegeven verdediging enorm afgezien. Het was een feestelijke avond, die gekenmerkt werd door twee knappe doelpunten van Lozano.

Eden Hazard speelde een sterke wedstrijd en werd even voor het laatste fluitsignaal vervangen door broer Thorgan. Youri Tielemans en Thomas Meunier, beiden Ligue 1-spelers, speelden eerder onopvallend."

Het Nederlandse Algemeen Dagblad richtte zich vooral op PSV-speler Lozano. "Het duel was een spektakelstuk waarin 'Chucky' Lozano de hoofdrol opeiste." De krant had het ook nog even over Romelu Lukaku, die Bernard Voorhof en Paul Van Himst bijhaalt als topschutter aller tijden.

Het Spaanse AS tot slot had meer verwacht van de Belgen. "Beide ploegen brachten spektakel. Mexico had meer balbezit dan verwacht. De Rode Duivels toonden zich kwetsbaarder dan gedacht. Mexico kan Brussel met opgeheven hoofd verlaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties