Maakt hij aanspraak op een plaatsje in de WK-selectie van de Rode Duivels? Depoitre: "Spreekt niet in mijn voordeel"

Maakt hij aanspraak op een plaatsje in de WK-selectie van de Rode Duivels? Depoitre: "Spreekt niet in mijn voordeel"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Depoitre komt bij Huddersfield Town weer helemaal boven water, juist op tijd met oog op de WK-selectie. Uiteraard wil de spits er graag bij zijn in Rusland, maar zelf denkt hij dat zijn kansen eerder beperkt zijn.

"De Duivels, dat is de Heilige Graal, maar van het WK in Rusland een doel maken wil ik niet. Ik ben te bang om teleurgesteld achter te blijven", vertelt Depoitre aan Sport/Voetbalmagazine.

'Als er geen blessures komen, zal een selectie moeilijk worden. Geen speelkansen krijgen in die vriendschappelijke wedstrijden tegen Mexico en Japan spreekt niet in mijn voordeel, dat weet ik ook."

Moordende concurrentie

Bij de Rode Duivels heerst er een weelde in de spits en in tegenstelling tot Depoitre krijgen zijn concurrenten wel de kansen om zich te bewijzen. "Ik ben niet jaloers op het krediet dat Origi en Benteke krijgen, al denk ik wel dat ik het misschien even goed had kunnen doen als zij."

"Ik ben een vechter die denkt dat hij zijn plaats heeft binnen die groep. Die twee zijn wel twee superjongens die al verscheidene seizoenen bewezen dat ze het niveau hebben. Mijn kansen op een WK zijn beperkt, maar dat wil niet zeggen dat ik er niet aan denk. Aan mij om de keuze van de trainer moeilijk te maken", aldus een strijdvaardige Depoitre.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties