Anthony Limbombe heeft eerste cap voor de Rode Duivels beet: "Ik droom van dat WK, maar nu eerst tien PO-finales met Club"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Anthony Limbombe heeft eerste cap voor de Rode Duivels beet: "Ik droom van dat WK, maar nu eerst tien PO-finales met Club"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Limbombe debuteerde dinsdagavond tegen Saudi-Arabië voor de Rode Duivels. De winger van Club Brugge viel halverwege wedstrijd in voor Yannick Carrasco.

Onder begeleiding van Kevin De Bruyne en Jan Vertonghen maakte de 23-jarige Limbombe zijn opwachting. "De andere spelers hebben goed op me ingepraat", blikte de vleugelspeler terug op zijn debuut. "Wat ze me vertelden? Dat ik goed moest communiceren op het veld, en de ruimte in de rug van Vertonghen moest dichthouden."

Ik ben blij met mijn eerste wedstrijd, al had ik in aanvallend opzicht misschien nog wat meer kunnen laten zien

Limbombe mocht zich bewijzen aan Roberto Martinez. Vond hij dat hij zich genoeg in de kijker kon spelen. "Daar kan ik moeilijk een antwoord op geven. Ik ben wel blij met mijn eerste wedstrijd. Al had ik in aanvallend opzicht misschien nog wat meer kunnen laten zien."

Via Club Brugge wil Limbombe nu een WK-selectie afdwingen. "Dat WK is een droom. Er volgen nu eerst tien PO-finales met Club. Die titel is nog een ander doel. In de nacompetitie hoop ik me nog meer te tonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties