Reactie ? Kompany strooit met lof voor dodelijke Lukaku: "Dat is zijn sterkte"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brussel
| 9 reacties
? Kompany strooit met lof voor dodelijke Lukaku: "Dat is zijn sterkte"
Foto: © photonews

Romelu Lukaku zit aan maar liefst 33 doelpunten in 66 wedstrijden bij de Rode Duivels. Een hallucinant gemiddelde. Ook Vincent Kompany was achteraf lovend over zijn aanvalsleider.

"Dat is Romelu zijn sterkte", aldus Kompany achteraf. "Hij blijft altijd keihard werken voor dit soort resultaten. Hij stond scherp op training." Dat vertaalde zich uiteindelijk in de wedstrijd.

"Die twee doelpunten die hij vandaag maakte, zijn ook enorm goed afgewerkt. Het zijn echte spitsengoals." Met één doelpunt elke twee wedstrijden is Lukaku alvast op weg om het de volgende spitsen van de Rode Duivels schier onmogelijk te maken om hem nog in te halen. Hij is nu al topschutter aller tijden.

Al onze spitsen waren goed, je ziet dat het in de wedstrijd dan ook naar boven komt -

Maar Kompany wou ook de andere aanvallers niet vergeten. "Ook Michy Batshuayi, Divock Origi en Driesje (Mertens, nvdr.) waren heel goed op training. Je ziet dat dat ook in wedstrijden als vandaag naar boven komt."

Bekijk hieronder nog eens beide goals van Lukaku, topkwaliteit! Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties