Reactie Michy Batshuayi is ook bij de Rode Duivels niet te stoppen: "We moeten altijd in dat geel en zwart spelen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Michy Batshuayi is ook bij de Rode Duivels niet te stoppen: "We moeten altijd in dat geel en zwart spelen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michy Batshuayi is niet te stuiten. De aanvaller scoorde al acht keer sinds hij tijdens de winterstop overstapte naar Borussia Dortmund. Met de 3-0 tegen Saudi-Arabië onderstreepte Batsman ook bij de nationale ploeg zijn topvorm.

Batshuayi zag een gelijkenis tussen de Saudi's en de 'Rode' Duivels. "Dat geel en zwart heeft voor het verschil gezorgd. We moeten die kleuren behouden", lachte de centrumspits zijn tanden bloot. "Nee serieus, het was een mooi doelpunt, met een voorbereidende actie waar ik van houd." De invaller schudde zijn man af, om vervolgens de doelman kansloos te vloeren.

Batshuayi was aangenaam verrast door de tegenstander. "Ik denk niet dat iemand dit verwachtte. Saudi-Arabië heeft een sterk team, dat hebben we kunnen zien", ging de spits van Dortmund verder. "Ze speelden heel compact, maar in de tweede helft vonden we toch de ruimtes."

Elke keer ik met Lukaku samenspeelde, klikte het

Ook met Lukaku en Batshuayi samen tussen de lijnen, vonden de Belgen de weg naar doel. "Elke keer we samen speelden, klikte het. Ik sta graag met hem op het veld, en ik denk dat dat wederzijds is."

"We scoren allebei én we zijn efficiënt. Het is positief dat de coach meerdere opties heeft", besloot Batshuayi. De verschillende doelpuntenmakers zullen van pas komen op de mundial.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties