Reactie Mignolet duidelijk: "Getoond dat ik er toch weer sta"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brussel
| 1 reacties
Mignolet duidelijk: "Getoond dat ik er toch weer sta"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet mocht tevreden terugkijken na de 4-0 tegen Saoedi-Arabië. De doelman verving een geblesseerde Thibaut Courtois en deed dat met verve. Het gaf hem duidelijk vertrouwen.

"De negentig minuten nog eens volmaken was belangrijk voor mij. Ik hou er een goed gevoel aan over, net als destijds tegen Japan." Het was een welgekomen afleiding van zijn bankzittersstatuut bij Liverpool.

"Ik heb getoond dat ik er sta als men mij nodig heeft. Dat voelt goed, zeker na een aantal weken niet te spelen bij mijn club." Hij moest één keer echt goed tussenbeide komen.

Vooral in het meevoetballen heb ik mijn job gedaan, maar met zo'n verdediging voor je is dat ook makkelijker

"Oké, dat was een bal die ik altijd moet pakken, maar ik vond ook dat ik in het meevoetballen mijn job gedaan heb. In de tweede helft was er dan die een één-tegen-één situatie waar ik het tegenstander het moeilijk maak om te scoren." Of daar een penalty op zijn plaats was, is uiteraard een andere zaak.

"Met zo'n verdediging voor je is het makkelijk om te spelen", gaf hij nog mee. Het staat in contrast met de uitspraken van Thibaut Courtois die vond dat de backs te hoog speelden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties