? Barça lacht in zijn vuistje: trefzekere Ronaldo en Griezmann heffen elkaar op in Madrileense stadsderby

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
? Barça lacht in zijn vuistje: trefzekere Ronaldo en Griezmann heffen elkaar op in Madrileense stadsderby

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Madrileense derby bevatte veel spanning, maar geen winnaar. Topschutters Ronaldo en Griezmann kwamen elk één keer tot scoren en nemen elk één punt mee naar huis. Zo wordt de afstand met Barcelona nóg groter.

In het eigen Santiago Bernabeu was het Real dat de plak zwaaide. Marcelo, Kroos, Varane, Ronaldo... Ze probeerden het allemaal, maar stuitten steeds op een ontzettend sterke doelman Oblak. Straf dat er bij de rust nog geen doelpunt was gevallen.

Topschutters pur sang

Maar Ronaldo verkeert in topvorm en ging zo'n belangrijke match niet laten voorbijgaan zonder zijn goaltje. In minuut 53 zette die zijn voet tegen een lange voorzet van Bale en de volley vloog op héérlijke wijze binnen. De tiende match op rij met minstens een doelpunt en al de 650ste goal van zijn carrière.

Lang duurde dat liedje echter niet. Een viertal minuten later kon Vitolo voor de neus van doelman Navas een kattenpootje tegen de bal zetten en een open doel laat iemand als Griezmann natuurlijk niet liggen. De score bleef op 1-1 en zo bedraagt de afstand tussen plaats twee en Barcelona elf punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties