Zweedse bondscoach durft 'God a.k.a. Zlatan' tegenspreken: "Zij die toen nee gezegd hebben, zijn er niet bij"

Zweedse bondscoach durft 'God a.k.a. Zlatan' tegenspreken: "Zij die toen nee gezegd hebben, zijn er niet bij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zlatan Ibrahimovic heeft al verschillende keren laten verstaan dat er wel een kansje inzit dat hij meegaat naar het WK met Zweden. "Een WK zonder mij, zou toch geen WK zijn", zei hij nog in de talkshow van Jimmy Kimmel. Maar zijn bondscoach denkt daar anders over.

Janne Andersson liet zich over de zaak uit bij TV4's Fotbollskanalen. "Zlatan en een aantal anders spelers hebben na het EK in Frankrijk gezegd dat ze niet meer voor de nationale ploeg wilden spelen. Dat moeten we respecteren. Waarover de media nu aan het speculeren zijn en Zlatan aan het praten is, daar weet ik niets van. Ik weet alleen wat er gezegd is binnen het team."

Hij sluit zo goed als uit dat hij hem meeneemt. "We hebben afspraken gemaakt over wat er ging gebeuren en hij was toen zeer duidelijk tegen mij. Ik ging daarmee akkoord. Of hij mij gebeld heeft over het WK? Nee, helemaal niet. Logisch, want hij heeft toen nee gezegd. Ook de anderen die toen vaarwel zeiden, zijn er niet bij. De spelers die toen wel toegezegd hebben, zijn er wel bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties