Kogel is door de kerk: Thomas Meunier krijgt straks een nieuwe coach bij PSG

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Kogel is door de kerk: Thomas Meunier krijgt straks een nieuwe coach bij PSG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een verrassing is het niet, maar officieel is het intussen wel: Unai Emery verlaat straks de Franse landskampioen PSG. Dat betekent dus dat Rode Duivel Thomas Meunier mag uitkijken naar de komst van een nieuwe trainer.

De 46-jarige Spanjaard maakte het nieuws vandaag wereldkundig tijdens een persconferentie. Hij verlaat zo na twee seizoenen de Parijse topclub. Emery doet dat met één landstitel op zak, maar in de Champions League - hét grote doel van PSG - kon hij het niet waarmaken. De ploeg van Meunier sneuvelde dit seizoen al in de achtste finales, weliswaar tegen de Spaanse grootmacht Real Madrid. 

Het is voorlopig nog niet bekend wie volgend seizoen de honneurs zal waarnemen bij de Franse landskampioen, maar in de wandelgangen circuleert al een hele tijd de naam van Thomas Tuchel. de 44-jarige Duitse ex-trainer van Borussia Dortmund. Het wordt trouwens een vertrek in alle sereniteit: "Ik ben gerust bereid om mijn opvolger in Parijs een handje te helpen en hem mijn kijk op de zaak te geven." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties